Art Exhibition CAS project
28
okt
2021

Hyggelig uhygge på Grenaa Gymnasium

Skolens internationale elever inviterer indenfor til kunst, musik og uhygge

Grenaa Gymnasium har altid haft mange engagerede og kreative elever og de er ikke blevet færre i takt med at et stigende antal internationale elever søger skolen. I weekenden d. 6. og 7. november inviterer de indenfor til en gratis udstilllings- og aktivitetsdag for alle aldre.

”Det er en styregruppe bestående af fire elever, som organiserer begivenheden for de mange kunstnerisk begavede elever på den internationale IB-uddannelse,” forklarer Anders Winther, der er pædagogisk medarbejder på Grenaa Gymnasiums kostskole, hvor hovedparten af de internationale elever bor.

CAS artexhibition at Grenaa Gymnasium”Der er dels et halloween-tema, dels er der udstilling af kunstværker i mange forskellige genrer, som eleverne har lavet,” forklarer medlem af styregruppen Darja Nikitina. ”Derudover vil der være et kunst-hjørne, hvor man selv kan prøve sine kunstneriske evner af, og både børn og voksne er meget velkomne.”

Darja forklarer videre, at der vil være levende musik, som naturligvis også leveres af elever på skolen, og så vil der – godt gemt af vejen – være et horrorfilmområde for dem, som gerne vil have hårene til at rejse sig. ”Man må også gerne komme udklædt, hvis man har lyst,” siger Darja.

Mark Ionas, som også er med i styregruppen, forklarer at arrangementet er vokset ud af en kunstudstilling, som skulle have været i siloen på Sydhavnen sidste år i december, som blev aflyst på grund af corona-nedlukningen. Nu er ambitionerne vokset så halloween og den mexicanske dødedag også er tænkt ind i konceptet, forklarer han.

“Alt i alt er circa 100 elever involveret i at få det hele op at stå, så det har udviklet sig til en stor fælles opgave for os, som vi glæder os til at se blive til virkelighed. Vi håber, at mange i Grenaa og omegn vil komme forbi og hygge sig,” siger Mark.

Arrangementet løber lørdag d. 6. 11. kl. 12-21 og søndag d. 7.11. kl. 12-16. Fri entré

Art Exhibition CAS project