IB"students visit to Ree Park Safari
30
nov
2020

Internationale elever på safari

IB2-eleverne undersøgte jagtadfærd og lærte om naturbeskyttelse i Ree Park Safari

Hvad sker der når årets studietur er aflyst på grund af Covid-19-pandemien? Ja, man glæder sig over, at den store verden også er lige i nabolaget og kan give mindst ligeså lærerige og tankevækkende oplevelser som fjernere destinationer.

Alle IB2-eleverne på Grenaa Gymnasium har tilbragt en skoledag i Ree Park, hvor de blev klogere på jagtadfærd, lærte at bestemme kranier og lærte om evolution og naturbevarelse. Det kan man også alt sammen lære om hjemme i klasseværelset, men i Ree Park kan man tilmed se dyrene på tæt hold.

IB2 students visiting Ree Park SafariDen gode oplevelse er blevet mulig på grund af Louise Flemmers specialeprojekt. Hun er biologistuderende ved Syddansk Universitet og undersøger hvordan eksterne læringsmiljøer påvirker gymnasieelevers læring og interesse for biologi.

”Louise Flemmer gjorde en stor indsats og gav vores elever en udfordrende og udbytterig dag,” fortæller Eike Strandsby, IB-koordinator på Grenaa Gymnasium. ”Derfor ser vi også frem til at eleverne på skolens biologihold også får muligheden for tilsvarende besøg i de kommende måneder.”