Eleverne på Grenaa Gymnasium samler ind til Operation Dagsværk
25
okt
2019

Operation Dagsværk på Grenaa Gymnasium

Den traditionsrige Operation Dagsværk-fællestime skød årets indsamling i gang

Tirsdag d. 22. oktober løb årets Operation Dagsværk-modeshow af stablen på Grenaa Gymnasium. Operation Dagsværk-gruppen havde pyntet festsalen og engageret skolens musik-elever, så fællestimen i år blev ekstra festlig.

Læs om Operation Dagsværk 2019

Forud for modeshowet fortalte repræsentanter fra Operation Dagsværk-sekretariatet om årets projekt. Som altid handler Operation Dagsværk om at elever i Danmark bruger en af deres undervisningsdage på at tjene penge for at andre unge et sted i verden, kan få undervisning og uddannelse. I går går pengene til et projekt i Uganda, der skal hjælpe unge med et handicap til at overvinde diskrimination og fordomme og få uddannelse, så de kan klare dem selv.

Eleverne på Grenaa Gymnasium plejer at være gode til at tjene penge til det årlige Operation Dagsværk. Der bliver arbejdet på selve Operation Dagsværk-dagen i lokale firmaer og hos private, der bliver afholdt en Operation Dagsværk-fest på skolen og en Operation Dagsværk-fredagscafé.

Hvis du har lyst til at hyre en af vores elever d. 6. november i en god sags tjenste, så kontakt Silje Kurdahl via Messenger.