Teaterkoncert på Grenaa Gymnasium
29
nov
2021

Hvordan lyder vinteren?

Det gav over 120 elever på Grenaa Gymnasium et bud på i teaterkoncerten Sign of the Times

Det var i lyset af det forgangne års nedlukning med ekstra stor fornøjelse, at Grenaa Gymnasium i sidste uge kunne slå dørene op for publikum til forestillingen Sign of the Times. Det var en teaterkoncert med covernumre i elevernes fortolkninger holdt sammen af en rød tråd over temaet tid.

– Det er en udfordrende tid, vi lever i, hvor en pandemi har givet os mange nye erfaringer på godt og ondt. Og netop begrebet tid var emnet for dette års teaterkoncert, fortæller musiklærer Ellen Møller. – Forestillingen skildrede årets gang med årstidernes forskellige særpræg gennem musikalske numre af vidt forskellig karakter med dansere, band, kor og solister og visuelle effekter.
– Efter et coronaramt år kunne vi nu igen give eleverne på tværs af årgange og ikke mindst uddannelsesretninger give eleverne mulighed for den fanstiske oplevelse, det er, at være med til at få en stor forestilling op at stå. Der har som sædvanligt været arbejdet på højtryk og med stort engagement efter skoletid og i weekender frem mod premieren.